|
|||||||
| Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#18 | |
|
Senior Member
|
Evo i ja da nesto napisem posle par meseci
Pre par dana sam naleteo na mix koji sam uradio na Bogijevim monitorima. Imao sam malo vremena da se sprijateljim sa njima, tako da to sto sam uradio ne mogu realno da uporedim sa mixevima koje radim na mojim Mackie824. Falilo im je dosta basa, ali su zato kick i visoki ispali ko bog. Ovi monitori bi mi legli prilikom mixanja muzike za TV jer sa mackie imam problem sto uvek, nesvesno, odradim niske frekvencije koje se ni ne cuju na TV. Zato mislim da bi meni licno SuperMEE legli za tako nesto. Inace muzika koju radim je uglavnom house i d'n'b tj. nema nekih zivih instrumenata sve je MIDI ili semplovi. Prva stvar je da ove monitore nikada ne bih koristio kao "prve" tj. glavne monitore. Valjda sam se previse navikao na mackie. Ono sto mi se na SuperMEE najvise svidja jeste srednji opseg koji se detaljno cuje u odnosu na moje monitore kao i posebno detaljan kick koji iz njih izlazi. Bas ta mogucnost da u detalje mogu da se lejeruju kickovi i da se detaljno cuje kako su legli jedan na drugi, sto ne mogu bas uvek da cujem na mackiu, a vazno mi je pri muckanju moje muzike mi posebno prija. Zato su me ovi monitori i kupili Visoki su malo izrazeniji, ali samo malo, mada su mi "meksi" u odnosu na mackie sto mi se isto svidja. E sada da ja ne bih pisao previse posto se potpuno slazem sa Arturovim postom (a i zato sto sam sramno lenj i zato me treba ) samo cu prekopirati taj deo u kome se slazem sa njim :Quote:
postovanje Boggy
|
|
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|