|
|||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#14 | |
|
VIP Member
|
[QUOTE=perun]
Quote:
Drugo, preturio sam milion stvari preko glave i znam da kad je klijent zadovoljan, onda sam i ja. Oni bi bili zadovoljni i kad sam ja zadovoljan, ali to u nekim varijantama nije ostvarljivo (citaj - isplatljivo!) Ja se nisam "posrao" ko sto ti rece po nikome, samo sam preneo sta mi je drug rekao...kad cujem - prokomentarisacu! (mislim za Cholu) Kad sam dobio da radim prvi Las Ketchup remix i radio mix - uradio sam do jaja "kredibilnu" drum & bass verziju za radio..super! I onda mi dodje baba (skoro 60 godina) glavna u Sony-ju za dance u celoj Evropi, i kaze: ovu pesmu NIKO nemoze da napravi kredibilnom! A mi i necemo to! Nemoj da gubis vreme...i ja tu ukapiram sta je bitno a sta ne!! I glupi singl se proda 6 miliona!!! I bilo mi je jako bitno, kad su dosli opet za drugi kad su rekli: "you did a good job for us on the first one!" A studio - u to necu da zalazim. Mozes da bacis bilo koga u neki nega studio (u kome nikad nije bio - a da nepricam Real World gde je control room 200 kvadrata!!) pa ce mu trebati 2 nedelje da se snadje..a u tom se potrosio budzet za snimanje! Ljudi miksaju dobro i u Pro Toolsu samo, ako znaju sta treba, kako i kome! Oprema u danasnje vreme nije toliko bitna - sve je manje vise dobro! (ne pricamo o PC-ju od 300€ i kartici od 200€ !!) Sto se tice Ane, ona ima zelju da uradi nesto, a to je bitno! I hoce da uci, sto je jos bitnije!! Posto je Mili sad gura punom snagom, mozda i proda puno..ko zna..u Srbiji je sve moguce! Na zalost, nemam procenat od prodaje... pozz & peace |
|
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|