|
|||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#17 | |
|
Moderator
|
jasno... medjutim, to konkretno znaci da MORAS imati novca za placanje tog "staza" i moras imati prihod za "osiguranja"... svakog meseca, makar i minimalnu cifru...
Mislim da nije mudro, ali... Postoji razlika u kolicini posla za knjigovodju, ako radi firmu koja ima maloprodaju i stotine (sitnih) fiskalnih racuna svakog dana, i usluznu "radionicu" koja izgenerise nekoliko fiskalnih racuna godisnje... ne toliko sitnih... Mislim, razlike nisu velike, ali cena knjigovodstva moze biti manja, zbog manjeg obima posla... svejedno, moras biti spreman i sposoban da svakog meseca zaradis i za knjigovodju, ma koliko mala ili velika cifra to bila... Quote:
Najbitnije je da se "saberes", odnosno pohvatas koliko ti realno treba minimalno novca za odrzavanje funkcija firme, i da stvoris mogucnost da taj novac zaradis uredno i redovno... svakog meseca, ili jednom za pola godine, godinu dana... svejedno... neki minimalan prihod moras obavezno praviti, konstantno. Nisam neki strucnjak, ovo je neko moje iskustvo... nadam se da sam pomogao... pozdrav bogi
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|