Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Ostali muzički instrumenti i studijska oprema

Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 29-07-2007, 11:02 PM   #33
SumAnuT
Pro Member

SumAnuT's Avatar

Default Re: Malo O Mci Desku ..pitanje Za El.strucnjake!!!

Danas su svi nesto na krivoj nozi ...

Ne znam odakle ste zakljucili da ja imam nesto protiv toga sto ti radis. Ja sam bas i rekao da je to sto radis upravo dokaz da je neke stvari bolje nabudziti nego kupiti fabricke. Nabudziti, u ovom slucaju znaci napraviti bolje nego sto jeste, a ne znaci sklepati sta bilo.

Isto kao sto roginator voli da sklopi svoj mikser, nego da kupi mnogo skuplji mikser koji bi na kraju verovatno zvucao gore od ovog nabudzenog, tako i neki od nas vole da nabudze svoj komp i za iste pare dobiju mnogo vise. Hteo sam samo da povucem paralelu izmedju ove dve stvari ne bi li roginator
koji obicno zastupa MAC, a i mnogi ostali shvatili zasto mi to radimo.

Izvinjavam se sto sam ti upao na topic i povlacim paralele koje ne volis, ne volim ni ja da svako malo neko ulece u topice o racunarim i prica kako svi treba da kupe MAC, pa se to ipak desava ...
SumAnuT is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules