|
|||||||
| Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#37 | ||
|
Moderator
|
Quote:
Ne nalazim se prozvanim, niti mislim (naopako...) za sebe da sam "faca". Cak, stavise, za mene face mogu da budu (i uglavnom)) jesu ljudi koji cak i nisu u ovom poslu, i to zato sto su stvarno "face" i dobri ljudi. Obratio sam ti se, i bio sam jasan pri tome ne kao obican clan u raspravi, vec kao MODERATOR. Niti sam tada, niti sada zeleo da se raspravljam sa tobom, vec ocekujem od tebe da prekines sa ovim besmislenim nadmudrivanjem jer mi uopste nije cilj da ucestvujem u raspravi, vec da je odrzim u granicama pristojnosti, sto mi sa tobom tesko uspeva. Quote:
Nije. Svojevoljno je pristao na to da bude "gost producent" foruma, ali je to bila njegova, a ne tvoja odluka. Dajes sebi previse na znacaju...Nisam ti ni "burazer". Vodi racuna o pristojnosti kada mi se obracas (ovo je drugi put da ti to stavljam do znanja...) Nije, ali si tacno jos jedan ovakav post pred njom. Poslednje upozorenje!!!
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|