Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 28-10-2007, 02:53 PM   #25
sasaristic
Senior Member

sasaristic's Avatar

Default Re: Bozo Electronics - Ni$ 27.10.2007.

Quote:
Originally Posted by Bitch View Post
lep taj mozart, nema sta a idekius je garant te after party filmice vec okacio na youtube
Hehe stvarno lep i Neve preampovi na njemu izuvaju.....ali...potrebna mu ozbiljna reparacija.

Inace ajd da kazem koju i za Bozo
Boggy i Zorica su stvarno odradili fantastican posao sa ovakvim konceptom razvijanja i promocije proizvoda.Ampovi su fenomenalni.....madaaaa....crveni......uuuuuu.Ne vredi, svi smo se odusevili zutim ali kad su na kraju pustili miniMEE sa crvenim...stvarno fenomenalno, odmah se pobudila neka skrivena mikrodinamika, bas se "utegao" i kutije su jos vise ozivele.Neki su kutije opisali kao brutalne, i to stvarno jesu u otkrivanju detalja i sl., medjutim ja do sad nikad nisam slusao prijatnije monitore....jednostavno uzivanje za rad.Imam nedoumice vezano za visi spektar , nekako nisam do sad cuo nista slicno , kao da je postoji neka blaga rupa izmedju 6 i 12 khz, a opet sve je tu prisutno i izuzetno prijatno.
Eto cak sam sebe juce uhvatio kako razmisljam odakle da "namaknem" novac za njih.......toliko o cvrstoj odluci da vise necu da trosim pare na opremu.
Boggy ima jos neke izvrsne ideje o prosirivanju svojih usluga...mada, o tome ce verovatno on da progovori koju.Ja sam mu predlozio da razmisli o modifikacijama ...videcemo.
sasaristic is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules