|
|||||||
| Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#18 | ||||||
|
Member
|
E jeste se namecili .pa mixa li iko ista ili se samo zajebavate pa forumima
Quote:
Quote:
Dusevno zadovoljstvo ,spokojstvo,i gomila obozavateljica dole ispod bine za ljude u krizi srednjih godina.Bravo majstore Quote:
sibilarizacija,mumifikacija, projekcija,indukcija................Nisi valjda ozbiljan,pa pusto bi Addictive loop,bubnjar svira Alesis DM5 pro i ja mu dajem boje sa Addictive Drumsa,zvuci mrak ,bolje od bilo kojeg zivljaka. Quote:
U pravu si sa strane zakasnjenja,ali evo ti recimo ideja da se i to moze bez vanzemaljaca.Uzmi da se naprvi neka vrsta sidechaina od recimo bas gitariste koji je mnogo tacniji i da se na njegovu svirku bazira quantize od bubnjara bez obzira kad on udario dobos ili nogu,pa ako je tacan u neko vrijeme koje ljudsko uho ne cuje recimo 10-tak milisekundi dobro jeste ako nije ,sviramo ponovo i rjesena stvar ili se raspadnemo nema benda,krah. Quote:
Ma druze gdje si vidio da sam napisao da bubnjar nije u redu ,ja sam u pitanju ,moje spokojstvo,nezadovoljstvo,evo upravo sam narucio roland gr-20 sa midi pickupom da sviram bass preko midija jer me nervira bas gitara I to bi ja quntizovo da se moze.Ja sam inzinjer matematike i informatike u mene je sve egzaktno zna se svaki teorem i njegov dokaz a postalati su postulati takvi kakvi su.Kakve nijanse i bakraci,kome je to dobro aferim,meni nije.A bubnjar u studiu odavno ne treba pored Addictiva i BFD i EZ i slicno tako da kad bi ti poslao trake ,kladim se da ne bi ni ja ,ni ti niti bilo ko drugi mogao prepoznati da li je zivi bubanj ili VST. Quote:
i btw samo bubnajar ima slusalice ,niko vise eto malo sam ubio vrijeme na poslu,ko i svi vi ,vrlo kreativan thread Odo sad na probu da se malo odmorim
musica Last edited by drzox; 18-12-2007 at 03:15 PM. |
||||||
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|