|
|||||||
| Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#19 |
|
Junior Member
|
Dolores - Da ti čujem korake
Ka?i dal je danas mo?da dan Kad postat će? mi stranac Bili pristao tad i ti sam Da ijedan budem ja Mo?da bi me volio i tad Ne znajuć da mamac Čeka samo na?a srca dva Da otpočne taj pad Ajde probaj dotakni taj dan Promijeni boje moga svemira Pomozi mi da nađemo taj put Van iz nemira I nije cijeli svijet ?to trebam ja Nego samo ljubav iskrena Ne bih nikad vi?e plakala Kad bi ki?a prestala I nije va?no ?to će boljeti Najlak?e je tebe voljeti Pustila bi tugu, oblake Da ti čujem korake Ja budim se u paklu gradova ?to nose samo tugu Ma da su i tristo rajeva Bez tebe ista stvar Koliko Bogu treba padova Da mi pomogne ko drugu I koliko treba krajeva Da te dobijem na dar Ajde probaj uđi u moj dan Promijeni boje na?e sudbine ?apni tiho vjetru sjevera Da srce ne gine I nije cijeli svijet ?to trebam ja Nego samo ljubav iskrena Ne bih nikad vi?e plakala Kad bi ki?a prestala I nije va?no ?to će boljeti Najlak?e je tebe voljeti Pustila bi tugu, oblake Da ti čujem korake I nije samo Sunce ?to mi sja To je tvoja ljubav iskrena Ne bih nikad vi?e plakala Kad bi ki?a prestala Al nije ljubav tu da ostane Da dio mene noćas postane Razmaknut ću tugu oblake da ti čujem korake? http://rapidshare.com/files/82415784...lores.wma.html |
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|