Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 15-02-2008, 12:14 AM   #12
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Default Re: Nuendo.log.......?

Da i da nezaboravim, ovu novu masinu su sklapali ljudi koji rade RU DAW (nemam nikakve marketinske namere) ali ocu reci sledece. Kad sklopimo neki racunar (zavisno od komponenti) on ce nekako da radi. E sad sta ocu da pitam koliko stvarno mozemo imati problema sa racunarom koji je sklepan i prividno radi i onog koji stvarno radi.
Isti slucaj je bio i samnom, prosli comp je "kao" radio kako treba, kao sve je uredu. Ali onda kada mu dune u projektu padne, pa se zamrzne, pa nemoze da digne plug. Ali bez ikakvog pravila u odnosu koliko je optercen.
Ovaj sadasnji (koji je sastavljen uz pomoc prijatelja sa foruma koji znaju mnogo vise od mene) radi savrseno. Ista instalacija na njemu svih stvari je kao i na proslom ali nema nikakvih problema.
Zato mnogi ljudi vole Apple, oni to jednostavno spakuju i upucaju u fabrici i nemas problem, naravno i naplate.
Siguran sam da i lable-irani compovi su bolji odradjeni ali i skuplji.

Da naravno mozda sam malo otisao u off jer Off verovatno muci muku sa softom (ako mu je comp ranije radio kako treba).

Last edited by LACKY; 15-02-2008 at 12:25 AM.
LACKY is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules