|
|||||||
| Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#14 |
|
Member
|
Sve gore navedene klavijature citaju standardne midi-fajlove.
Na net-u imas gomilu upotreljivih(i neupotrebljivih)fajlova koje mozes da skines.Moze neko na drugom aranzeru da ti uradi fajl koji mozes da pustis na svom.Na disketama mozes da snimas svoje aranzmane,boje i stylove. Postoje zajebancije koje se lako resavaju u jednostavnim programima: nijedan od njih ne cita kar. fajlove, bubnjevi moraju da budu na 10.kanalu ... Midi - povezivanje na PC ili povezivanje vise instrumenata-modula. Mozes da prebacujes podatke na ili od PC. Laksa i jeftinija varijanta je ako imaju USB prikljucak. Bili da ih povezez na PC ili da koristis usb flash memoriju . 1.WK 3800 76 dirke(ako ces je nosis po komsiluku zna da bude nezgodno) Odlican odnos cena/kvalitet.Ima brdo dobrih boja,stylova.Flopy,usb,sd-kartice. Dobar stvar.U toj klasi nemoj da kupujes polovan Casio. 2.ERX 5 S 64 polifon (ima dosta aranzmana koji prelaze 32 polifoniju) Mogao bi da bude malo jeftiniji.Boje,stylovi - flopy,usb. (slobodno kupi polovan-obrati samo paznju na dirke-ima ih ispod 400e) 3.PSR 450 ima 10. boja koje su vrhunske - stylovi su klasa za sebe Veoma laka za upotrebu.Nema usb - nije u klasi sa WK i EXR (ja sam imao PSR 540 - super stvar u odnosu cena/kvalitet) - Casio WK 110 76 dirke (ne znam da li se pojavio u BG) Skromnija verzija WK 3800 - nema flopy,ima manje boja i stylova ??? Cena bi trebala da bude ispod 250e ??? - nije u klasi sa WK i EXR Nemoj da te mrzi - idi obavezno dva, tri puta probaj i Casio i Rolanda pa tek onda odluci sta ces.Ponesi disketu sa par fajlova da cujes razliku. Kad kupis nesto zovi na pivo - cujemo kako pevas ... Pozdrav
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|