|
|||||||
| Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#11 | ||
|
Moderator
|
Quote:
lud chovek skroz.. ![]() Quote:
pazi, znash ti koju to emociju ume da proizvede.. pa ono, zaplachete se (od srece il od chistog ljudskog debilizma) pa se bacite na krevet pa guzvate posteljinu i chupate shrafove.. mislim pre bih uz njega i neku mirnu muziku nego uz neko visoko E od proeskog.. il tako neshto.. od domacih moze da upadne i cetkovic.. ostalo.. hmm.. ne.. ![]() zato lepo pustim budha bar, and the game is on.. al ono.. ako volish malo da eksperimentishesh, pusti malo dnb-a pa da vidish kakav ce to pokolj da nastane.. ![]() al aj sad malo ozbiljnosti, lepo je chovek rekao za balashevica.. chovek jeste losh pevach i sve to.. ali ima izuzetne tekstove.. i njega ili mrzish ili obozavash.. nisam upoznao nikoga da je imao indiferentan stav kad se pomene djoka.. i stvarno, mislim da bi bar zbog txtova moralo to da bude mainstream muzika kod nas.. isto kao shto mislim da je i audioslave bila mnogo veca i bolja grupa od onoga dokle su stigli.. mislim da su mnogo vishe zasluzili.. ali ne, obelezili su ih ljudi kao "sataniste" i to je to.evo refrena njihovog najveceg hita, pre no shto su probali da se prodaju: bridge: ..telephone in my arm, someone get me a priest to put my mind to bed, this ringin in my head is this a cure? or is this a desiese (oboljenje, ne znam kako se speluje) ![]() ref: nail in my head, from my creator u gave me life, now show me how to live pa onda meni omiljena njihova stvar.. i pazi sve ovo mozesh implementirati u narodnjachke pesme.. and when u wanted me, i came to u, and when u wanted someone else, i withdrew and when u ask for a light, I'ld set my self on fire and if i go, find my way, i know, u'll find another slave and now im free, from what u want and now im free, from what u need and now im free, from what u are eto, izvukao sam meni omiljene pesme (muzichki i txtualno) ali kada poslushash ostale shvatish koliko su jbno bolji od cele americhke rock scene.. ovi se valjda svrstavaju u grunge.. ko ne zna to je skup dva rasformirana benda (bend iz Rage against the machine, i pevach iz Soundgardena, a sada solista) poz |
||
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|