|
|||||||
| Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#23 | |
|
mod?rateur analogue
|
Quote:
najbolji filteri na trzistu, ako cemo samo vintage dizajne gledati, a u malom formatu su MOTM serija 1xxx, u Frac Racu. obzirom da nije skup, jednostavno ubodi jedan Frac Rack i napajanje, i stavi u njega par filter modula (1490 moog ladder, GX-1 HP/LP diode filter i sl.) ili kasnije i nekih drugih. u tom formatu ima stvari koje su vrlo kvalitetne/fleksibilne i nema ih recimo u euro i durgim formatima. blacet radi najbolje FX module npr., i ima ubitacno brze envelope i jako flexibilne - imaju CV kontrolu svega, plus trimer odotraga da ih mjenjas iz linear u expo i sl.). motm 1xxx serija ima i moog envelopu takodjer. input processor je isto mrak - emvelope follower, trigger i gate extract itd. a male pare. ja samo cekam da Paul izda svoj MOTM-1300 vco - verzija od 300 za FRAC format. i onda krecem slagati "mini" MOTM sa biranim Blacet dodacima. mali modularni "minimoog". *ovo sve je bazirano samo na slusanju demosa. al stvarno MOTM hebe kevu. bar sto se filtera tice, to mi je najblize sto sam cuo moogovom 904. |
|
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|