|
|||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#35 |
|
Pro Member
|
Ja ti kazem kako sam se iskreno osecao posle koncerta.
Poslednjih 15 minuta je bilo kul, i to je to. Pre toga mi je jedno 10 puta palo na pamet "dal nas ovaj lik zajebava?". ![]() Keytar je tu bio neprevazidjen, vide mi se trbusnjaci od smejanja ![]() Ako treba da lazem kako mi je bilo zato sto je neko velicina onda jeba ga ... Bespredmetno je pricati o Zaretovoj velicini, nigde ja nisam komentarisao njegov zivotni rad, vec jedan koncert i to sam rekao da je meni kao pojedincu bilo ispod ocekivanja, ne sto se tice svetla, jer nisam dosao da gledam nego da slusam, vec same muzike u kojoj je za moj ukus bilo previse efekata i premalo muzike, to je sve sto sam rekao i ne vidim tu nista toliko strasno. Ja kada pustim oxygen ne cujem toliko efekata, tj cujem ali su u pozadini, a ovde su efekti bili u prvom planu ceo koncert, nisam ni cuo nesto puno muziku sve dok nije prestao sa drndanjem, a to je tih poslendjih 15 minuta, tek tada me uvukao u pricu, pre toga to nije bilo to, za mene naravno, ne kazem da je koncert generalno imao neke slabe tacke ... Mnogo tu faktora igra ulogu, ko ce ih sve pobrojati i ko bi to sve citao ... Jedan cini mi se od najbintijih je taj sto sam ja navikao na klasicne zurke, i po osecaju dok je muzika isla, ne mogu da poredim recimmo vibrasphere, za koga 90% foruma nije ni culo, kojeg sam slusao pre dve subote u klubu sa bezveze zvucenjem i Zareta sinoc u areni i ne mogu niti zelim da lazem sebe po tom pitanju. Jos da je vibrasphere bio u areni
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|