Go Back   Rumski Forum > Gost Foruma > Arhiva > Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken

Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken Jedan od na?ih najboljih glazbenih producenata, čovjek koji je u poslednjih 20 godina svog rada postao zaslu?an za najveći deo onog ?to se čuli od popularnih rock sastava poput Majki, Pipsa, Hladnog piva, Jinxa, Kojota, Overflowa, Zabranjenog Pu?enja, vlasnik svoje sopstvene Denyken Music podetikete, razgovara sa vama!

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 20-04-2009, 03:02 AM   #6
slowstar
Pro Member

Default Re: Fenomen zvan Susan Boyle

Naterala me je na modulaciji da zaplacem k'o dete, eto, ko zna koliko talenata kao ona je propalo, proslo, neprimeceno....samo je zaborav gori od toga. Videvsi i cuvsi sve ovo, mislim da promenim svoj nick iz "slowstar" u "neverstar" sto je mnogo izvesnije...
Cele svoje "karijere" sam zeleo da pisem muziku za neki visokobudzetni film (u nasim uslovima, naravno) i to za kombinaciju elektronike i velikog, simfo orkestra, sto je zanat za koji sam siguran da sam ga prilicno savladao, u najmanju ruku neuporedivo bolje od onih koji su u mojoj zemlji potpisivali veeeeliku kolicinu filmova, a bili su (skoro da nema izuzetaka) u najmanju ruku nemuzikalni, a o nekom zanatu i da ne govorim, jer je sramota, ali avaj, nisu mi skolski drugovi bili reditelji, nisam im spremao vecere, igrao stoni tenis, bio clan partije, ITD, a iskreno receno nisam se ni nudio, mada to ne bi mnogo pomoglo. Ne govorim to zbog sebe (cuveno: evo, naprimer JA...) nego zbog te zene, koja je prvi put primecena u svojoj 47 godini........tuzno, beskrajno tuzno, jos tuznije kada znamo da nasom pevackom scenom u dosta velikom broju vladaju totalno nemuzikalne sponzoruse, da ne kazem nesto mnoooogo gore, jer je za te koje bih pomenuo kao "pridev" mozda to bilo i uvreda.

Last edited by slowstar; 20-04-2009 at 03:21 AM.
slowstar is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules