|
|||||||
| Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#3 | |
|
Member
|
Quote:
pitanja na pitanja xDD 0) "jel mogu da te pitam sta ce ti uopste?" ...pa treba mi da pravim vinyle ^^ kad sam rekao fabrika nisam mislio na pravljenje vinyla u komercijalne svrhe nego cisto u privatne... 1) nisam dobio pare na lotou ![]() 2) jedna vestax igla kosta $150 za vinyl recorder (to sam danas video) ali to nije ni bitno u odnosu na ukupan iznos 3) nije za biznis 4) "za €10.000 moze mnogo pametnijih i korisnijih stvari da se kupi..." da su moje pare sigurno ne bi kupio vinyl recorder nego bi napravio kakav-takav studio ali se ne pitam ja (moj posao je da istrazim gde ima da se kupi i kako funkcionishe) ^^ 5) i ja sam na cd/mp3 varijanti iako imam brdo vinyla (al nemam dj gramophone) 6) da hocu svoje pesme na vinylu opet kazhem sigurno ne bi kupovao VINYL RECORDER nego bi uradio upravo to sto si rekao (jer realno ne bi pravio vise od 10 komada za moje potrebe - ne treba mi vise) - i svestan sam da sve sto se radi na malu kolicinu uvek se vise isplati da radis kod nekog drugog 7) u Londonu sam u Oktobru xD u svakom sluchaju hvala na komentaru! |
|
|
|
|
| Tags |
| recorder, vestax, vinyl, vrx-2000 |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|