|
|||||||
| Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#3 | |
|
Moderator
|
Quote:
Ogromna razlika je bila na svim soundovima......prvo kad je promjenio elektrolite....i onda jo? diode na kicku.....i onda sam mu rekao neka promjeni sve diode....i razlika je bila fenomenalna...... ?to se tiče ?timovanja.....moj serviser je to sve podesio po 808 service manualu.....tako da bi stvari morale zvučat tačno tako kao su japanci zamislili......ili jo? bolje.... ![]() Pa kick sa decayem je snimljen......to je na mojoj maksimalni decay...
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
|
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|