|
|||||||
| Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#13 | |
|
mod?rateur analogue
|
Quote:
naime, meni apsolutno ne smeta, sto ti preferiras Q+. dapace, drago mi je da si ga napokon nabavio. a što se tiče svadjanja, ako se ne želiš svadjat zašto to onda uopće spominješ? to je pasivna agresija. indirektno me vrijeđaš time što govoriš da se "razmećem", da je moje mišljenje "smiješno" i ostalo. bilo je dovoljno reć da misliš suprotno o tim sintevima i basta. ako već "poštuješ tudje mišljenje" i to nije samo prazna fraza, kako navodiš, onda nemoj ljude vrijeđat "između redaka". nisam se juce rodio, da neznam sto si zaista napisao, i koliko te iživciralo moje misljenje. pa, uvijek se možeš žaliti upravi vodovoda. a živce čuvaj za neke druge stvari. sintevi zaista nisu vrijedni toga. ocigledno, taj sint nije za sve ljude. ko uostalom i svaki drugi. kad budes imao vremena nabaci nam koji demo od Q+.. mislim, ako ti vjera ne zabranjuje.. |
|
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|