|
|||||||
| DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#18 |
|
Administrator
|
Hm...meni zvuci kao dva razlicita preseta, tako da mi je tesko uporedivo.... Prvi zvuci kao veca prostorija (reverb je duzi), koncentrisan je u sredini, difuzija i damping je veca (prostor se jasno osjeca i na slusalicama), dok drugi zvuci kao manja prostorija, koncentrisan je udesno, i kao da je malo prezentniji (mokriji, iliti vise wet, sto je i normalno, posto se izgleda simulira manja prostorija kod koje ima vise "ravnih" objekata).
I jedan i drugi mogu da posluze svaki svojoj svrsi, a uporediti se tesko mogu kada im je toliko parametara razlicito... A posebno je nezahvalno pogadjati samo sa jednim primjerom (ne znam da li ima jos primjera na prethodnim stranama, posto nemam bas vremena sve da citam btw. u 5oj sekundi cujem u lijevom kanalu malu distorziju (u prvom primjeru)? Jel to do moje opreme ili ? Last edited by diviner; 20-01-2010 at 02:05 PM. |
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|