|
|||||||
| Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#21 |
|
Junior Member
|
melodine editor.(sa DNA Direct Note access ) je software,;(alat) koji pomaze da lakse napravimo neke stvari za koje nam je prije trebalo vise vremena i drugaciji nacini,(po meni tezi),
ne moze se s njime izdvajati vokal iz pijesme, ali se kod pravljenja pijesme moze puno pomoci kod sredivanja (peglanja) vokala, po meni on je puno bolji i napredniji od ;Antares Autotune i slicnih programa. bio sam na njegovoj prezentaciji u njemackoj,i ostao zapanjen. za sve "nevjerne". na ;;http://www.celemony.com/ (nikoga ne reklamiram) ovo je za sve one koji neznaju naci "gdje"" ima demo verzija;skinite je besplatna je. skinite Melodyne editor 41 mb (nemojte studio) u cubaseu reaperu u cemu vec radite ,osvirajte nesta na ritam gitaru.po volji..ali da nije duze od 10 sec, jer ovo je demo verzija, to expotr u wawe formatu smijestite negdje, instalirajte ""Melodyne editor demo" pokrenite ga;;file;;open;;ubacite u melodyne onaj waw sto sta napravili otvorite;;""algorithm"" pritisnite ""poliphonic" "razbacati" ce vam waw traku na tonove i onda radite sa tom snimkom (ritam gitare )sta zelite ispravljajte, kvarite po volji . ovo je demo verzija mozete ubacivati samo 10 sec. vjerovatno uorginalnoj kupljenoj mozete ubacivati cijele traka raznih instrumenata. i na ovaj ih nacin popravljati sredivati. na njihovoj stranici imate besplatne "video tutiorijala" koji objasnjavaju rad na programu do najmanje sitnice. ja cijeli zivot radim u "cubaseu" ali volim kada ,"neki mali " naprave nesta ovako veliko. ovo je alat koji pomaze;nama muzicarima da lakse savladamo mnoge prepreke:: nikoga nisam htjeo reklamirati : ovaj program ima mnogo mana ali ""DNA Direct Note access" je velika inovacija i veliki napredak.. ovo sam napisao zato sto mnogi pljuju po njemu a nisu ga ni probali. izvolite kolege muzicari probajte demo verziju kako sam napisao gore i ako onda ne vidite njegove mogucnosti pa ""onda pljujte"" |
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|