|
|||||||
| Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
za sve pocetnike i one koji to nisu evo jedna zanimljivost;
osvirajte neki solo ili ne?ta u Arpe?u prebacite u wav ubacite ga u demo melodyne editor(ili kupljeni) zatim aglorithm ,polyfhonic,kada rastvori va?e sviranje vidjet ?ete sve tonove i koji su dobro osvirani i one koji nisu. ![]() uz pomo? alata iz melodyne editora mo?i cete popraviti te neispravne fal? tonove ;melodiske, ritmicke, i najgore ; u brzini sviranja, da pojedini ton niste dobro pritisnuli, lupili trzalicom,ili nije najbolje naglasit (nenagla?eni nedefinirani) koji ?udno zvu?e ![]() ovo je kao da svirate klavijaturu u midi editoru pa vam se ispisuju osvirani tonovi, i tako sada sa rastavljenim wav file-om mozete manipulirati i popraljati ga ?to do sada nije bio slu?aj, falseve melodiske i ritmicke je jednostavno srediti ?ak i za ove "najgore" ima na?in da se poprave. jedna napomena; mnoge kolege sa drugih foruma imale su ovaj problem ve?ina korisit melodyne studio 3.2.2 i kada ne?to pomjerimo unutar editora (neki ton) cijela ta stvar zvu?i kao polupani lon?i?i To se de?ava samo ako se wav snima u nekom drugom programu (cubase-u ,FL, reaperu itd) pa ga onda prebacimo u melodyne neznam zbog ?ega;vjerovatno se ne podudaraju ;Sample Rate ,buffer size jer ve?ina nas zbog midija smanji i stavi manju latenciju ja kada sam stavljao buffer size na 1024 samples i ja?e sve je bilo u redu a ako se snima sam wav u melodine editoru (?ak i onome) to se ne de?ava. a u legalnoj verziji meledyne editora nema tih problema. drugo; nemo?emo mje?ati "melodyne studio 3.2.2" i Melodyne editor 1.15 SA DNA (Direct Note Access) U melodyne studio 3.2.2 nema DNA TEHNOLOGIJE to ima samo u "melodine editoru 1.15" ono ?to mi vidimo u studio 3.2.2 ;definition,,melodic mode,,percussive mode,,polyphonic mode; to je ne?ta drugo. nemoj da vas to zbunjuje. |
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|