|
|||||||
| Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Ja i presao sa Alesisa m1 na njih...preporod, vjeruj mi...zvuce malo manje basisticno ali je bas puno vise kompaktan, precizan...visoki su puno otvoreniji...ja ti savjetujem da ustedis jos malo |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Verujem i poslusacu te... Trebace mi 3k Evra uskoro, treba da padnu prvo Adami, pa FF800, pa Violet Amethyst (samo se dvoumim izmedju Vintage i Standard verzije)... |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Ljudi hvala na savetima i dobrodoslici. Ostaje mi samo da odem do playera, poslusam, i ako se slozim sa vasim pozitivnim misljenjima - pazarim
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
Gde ima da se kupe ovi esi 08 monitori u beogradu, koja prodavnica je u pitanju ?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
Čika Sloba je i ranije isticao ove monitore kao odlične za tu cijenu.
Ja bi ih rado probao i pazario ali na žalost ni u jednoj prodavnici ih nije bilo. U svakom slučaju, ovi monitori su nešto na šta ću da obratim pažnju. Last edited by Goran B; 27-08-2010 at 09:47 PM. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
Izvinjavam se administratorima na duplom postu, do mene je
.Ovaj drugi sam izbrisao i stavio ovo izvinjenje. Last edited by Goran B; 27-08-2010 at 09:47 PM. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Member
|
Bilo sam 3 dana na jednom workshopu i iznenadio sam se koliko dobro sviraju i da slazem se sa postom da neces nikako dobiti bolje ta taj novac..
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Member
|
Ja sam ih maznuo u Playeru na novosadskom autoputu krajem maja za 330e... Sve sto se ovde napisalo je istina, zaista za te pare nema bolji...
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Member
|
Pozdrav! Da li postoji neka prodavnica u Novom Sadu, koja prodaje ove zvucnike?
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| aktivni monitori, esi, near08 |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|