|
|||||||
| Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#11 |
|
Pro Member
|
Update zadnjeg zida ...
Po?to nemam glodalice, da bih mogao lijepo da izdubim mjesta za pregrade svog difuzora (u threadu OFF-a http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=35094 je rečeno da i nisu neophodne Jbga, počeo sam raditi postolje za svoj zami?ljeni N 71, pa sada moram da kombiniram sa zadanom du?inom. No, da ne duljim, u samom crte?u (a i fizički izmjereno u samoj prostoriji), taman bi odgovarao 1 x N 29, koji bi isto bio 15 cm dubine ... Ne?to ovako ... ![]() Se sla?ete s ovim? I jo? jedno pitanjce! Kako da izračunam (na?alost nemam mjerni mikrofon) koje su mi problematične frekvencije prostorije (radi bu?enja rupa u Helm. rezonatorima), s obzirom da mi je prostorija u dvije eta?e? Mislim, svi kalkulatori daju rezultate za jedinstvenu prostoriju ... Kaj, da izračunam frekve za jednu eta?u, pa za drugu, pa uzmem sredinu???? ... Ne znam, to mi razmi?ljanje ne izgleda ba? previ?e logično u smislu akustike!Hvala, kaj me trpite !
|
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 6 (0 members and 6 guests) | |
|
|