|
|||||||
| Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
Ponekad mi zao sto nisam bubnjar!!!!! Zaboravili ste Stylus, za ponesto je jako dobar, mixosaurus meni uzasno dobar, ali u mixu zaista imam probleme sa njim ili ne umem. Ocean way je zaista dobar, dobar i u mixu ali ne radim sa njim. BFD 2 za sada najozbiljniji, veliki izbor ali nemam mocnu masinu tako da stalno nesto exportujem trake, zajebancija. Ne znam sta da kazem svi su dobri zavisi za sta! Ali jedno je sigurno uvek mi fali dobar zivi bubnjar i njegov vibe, opremom sam se naoruzao samo jos da mi dodje Manukache ne bih se ljutio
|
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|