|
|||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#11 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Pa normalno je to - ne mogu SVI da se navuku na isto. Ima to veze i sa "društvenim miljeom", "ciljnim grupama", štatijaznam...I Škripac i Familija su se uglavnom obraćali ljudima koji nisu imali računare i nisu međusobno razmenjivali 64k demoe i tracker-based fajlove. Takoreći - nekim sasvim prosečnim ljudima za to vreme u Srbiji. A lično mi je bilo super da gledam Kaličaninovu top listu u kojoj su mesta od bila označena od 1010 do 0001. A da je 3K bio odličan kanal - jeste. Imao si i pop/rock i electro/techno i negde pred kraj postojanja su bili u stanju da naprave emisije sa živim nastupima u studiju (i da to zvuči prihvatljivo). Šteta što više nema tako eklektičnih kanala. Gitara u ruke - samo kad mi se hoće Izborio sam se za to da ne moram da sviram za pare, a i dosadilo mi je. Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 15-07-2011 at 03:27 PM. Reason: slovne greške |
|
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|