|
|||||||
| Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#32 |
|
Senior Member
|
![]() Ovako izgleda sad... Ima jos dosta posla , fali puno lajsni i rada na detaljima, nekoliko apsorbera u sobi za slusanje a i planirano je jos toliko 2qrd drvenih difuzera. Medjutim, cilj mi je bio da napravim funkcionalan i udoban prostor u kome mogu da radim svoju muziku .....tako da sam morao da prevazidjem nesvrsishodno uzivanje u gradnji i prostor privedem nameni......momentalno.![]() ![]() Novi lepotan.....nasao me kad sam se najmanje nadao. ![]() Nemacki e-bay... ![]() ![]() ![]() malo zapadna(Siemens , Seinhaiser) malo istocna (RFZ.iznenadjenje dana) tehnologija , sve u svemu mnoooogo kraktera i muzikalnosi za prihvatljivu cenu. ![]() Nedovrseni apsorberi....fali par lajsni i mozda letvice da ih ozive. ![]() ![]() Premier Elite (breza) iz 76....soba ima dovoljno SC-a , tako da nema divljanja u basovima, par zidova jos uvek nije skroz zavrseno zbog nedostatka materijala........planirano nekoliko 2qrd difuzera. ![]() Apsorber preko koga je ni manje ni vise mahagoni koji je pored ulaznih vrata stajao 30 godina.Te daske su neverovatno izdrzljive , malo hoblovanja i izgledale su kao nove. ![]() Na levom zidu sam p[lanirao barem dva 2d difuzera na mestu prvih refleksija, a i uglovi placu za par SC-a,jer na tim mestima bas poprilicno divlja. ![]() ![]() Fotelja umesto stolice.....komp je u trecoj prostoriji tako da nema odvratnog , izludjujuceg zujanja kulera. ![]() Levi "difuzer" je radjen na pocetku , kada sam jos uvek imao energije za takve poduhvate.....mislim da je u potpunosti ispostovana Bogijeva sequenca osim sto sam smanjio apsorbcione praznine izmedju letvi.....tj njegove vrednosti delio sa 4(ili nesto slicno). To sam uradio iz 2 razloga...... 1.nisam ni planirao takav difuzer , ali kada sam nasao letve od 4cmm kontao sam da je bolje da ih malo razbacam negoli zbijem 2.zeleo sam da smanjim apsorbcione povrsine , obzirom da u tom prostoru imam 4 jako velika SC-a. ![]()
https://www.facebook.com/b.birdproaudio?ref=hl Last edited by sasaristic; 05-09-2011 at 09:59 PM. |
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|