Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 17-09-2011, 01:14 PM   #9
wladymeer
Senior Member

wladymeer's Avatar

Default Re: Jos jedan post-letnji hit! Loca People

@branoy: izvini što ne razumem da nešto što koristi par frazi raspale ribe na španskom i WTF frazu bez ikakvog reda i smisla a pritom nema ništa drugo osim ritma koji "brate vozzzzzzzziiiiiiiiiiii" može da postane hit. I izvini što se ne radujem ideji da tako nešto može da se tretira kao hit.

Ne očekujem ja od hitova ne znam kakvu "simfoniju" i ne znam kakvu progresiju akorda ali kažem - kada Mr. Saxobeat ima +80 miliona pregleda, razumem. Kada je Justin Bieber najgledaniji youtube zapis ikada, razumem. Ali kada ovakvo djubre od pesme ima +30 miliona pregleda - ne razumem. Mislim, razumem zašto ima (uliže se špancima sa Locaaaaaa, automatski dobije celu Ibizu i eto ga), ali ne razumem svet gde ovo "radi". I onda je Grand najveći "problem" koji imamo

Čak mi i Would You Go to Bed With Me koja je odradjena na isti način ima više smisla u poredjenju sa ovim.

Mada, i reč hit se nekako isprljala i deformisala... Kakav je to hit koga za 2 meseca neće biti ni u jednom klubu?

Last edited by wladymeer; 17-09-2011 at 01:21 PM.
wladymeer is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules