Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 12-01-2012, 05:48 PM   #20
darkstar
Stara Rumski Elita 2003.

darkstar's Avatar

Default Re: The vice guide to the balkans

Odosmo u off topic. Jan, sve sto si naveo JESTE tako , ne sporim, takodje znam iz licnog iskustva previse primera... medjutim, problem svega toga je NEMASTINA. Zato u srbiji mac kao kompjuter vazi za preskupo govno, zato je u srbiji golf II i dalje najbolji auto ikad... ali kada bi usli sada u temu zasto je to tako, mislim da nam ne bi bilo dovoljno milion strana foruma.

Ne moramo da pricamo o muzici, pricajmo o pecanju. Ja sam ribolovac, i tu je situacija ista kao i u muzici. Placas godisnju dozvolu za ribolov, a ribe nema, jer kontrole nema. Ako zelis da pecas na Adi Ciganliji, moras da kupis godisnju za sve vode PLUS doplatnu za Adu, a dnevne dozvole nema. Covek koga poznajem peca SAMO na Adi (covek je iz pete price, ali zeli ponekad da zabaci udicu i pri tome da to radi legalno, sa dozvolom), i evo ratuje sa drzavom godinu dana, sa prostim pitanjem : zasto on mora da kupi dozvolu za sve vode, kad zeli da peca samo na Adi. U tom putu saznao je milion nelegalnih stavki i muljotina... ali odgovor nije dobio.

Poenta je da mi se opako smucilo kada neko napravi reportazu i predstavi neku naciju u njenom najgrdjem svetlu. Taj princip razmisljanja je odavno prevazdjen.

Ti i ja sada uzmemo kameru, i snimimo par nocnih klubova u New York-u, nadjemo nekog marginalca pevaca , snimimo par ulicara i eto ti ga - neko ko ne zna, niti je ikad bio tamo pomislice da je tamo pakao.

Nazalost, uvek se vratim na realno razmisljanje : i muzika i pecanje su toliko nisko na lestvici nasih problema, da gubimo zivce bezveze...
darkstar is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules