|
|||||||
| Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#8 |
|
Moderator
|
Reakcija na mestu....
![]() No, "moderatori" su ovih dana u poslu do guse pa ne stizu da reaguju brzo i efikasno. ![]() Koliko me secanje ne vara, do sada nisam nesto bio odusevljen da potezem moderatorska ovlascenja i sankcione mere. Ne bih ni sad, ako bas ne mora... I zato drugari, ovako cemo..... Posto u recniku nisam nasao sta znaci "muabetiti" ili sta je to "muabecenje" , molim postovanog kolegu da nam to i objasni, mozda je ideja bila sasvim ok i primerena forumu kakav je ovaj nas. Ne znam, zasto bas nisam siguran...![]() Branoy, vidim da naseg novog (starog) kolegu izgleda bolje poznajes od ostalih ili ste imali nekog dodira ranije, ali mislim da ti je reakcija bila previse "na prvu loptu", i preterana, a da do "muabecenja" nije ni doslo.... Najmanje sto sad ocekujem od vas dvojice je neko uzajamno izvinjenje za nepotrebne teske reci (kolege smo svi, manje-vise), a da sve konstruktivno o Korg Kronos-u iznesete ili u threadovima koji vec egzistiraju na forumu ili u nekim novim konkretnim, korisnim i sadrzajnim. Evo, ohrabrujem vas dvojicu, ili bilo koga od zainteresovanih da otvori novi thread i da se prica nastavi u pravom smeru. Dakle, jos jedna razmena "niskih udaraca" i bice brisanje threada i ban. ![]() Idemo dalje...
Last edited by Synclavier; 23-10-2012 at 01:27 AM. Reason: slovna greska |
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|