|
|||||||
| Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#11 |
|
Senior Member
|
Vozi ciga autoputem, nagazio mečku , kad ispred njega od jednom milicija, zaustavljaju ga, staje ciga, a milicajac mu prilazi.
- O, ko je to nama došo, 120 malo za tebe, voziš duplo a, jurimo te 20km. Pa gde se žuriš, Gleda milicajac kola, sago se da gviri unutra. - Gasterbajter pa misli da sve može, daj isprave. - Ne dam. - Ma daj isprave, verovatno i švercuješ nešto, daj isprave i otvaraj gepek - Neću. - Jel,kriješ ti nešto? - Mrtvu babu, ubio sam je. Milicajac se skameni, dohvati svoju radio stanicu, viče i zove. - Ovde orao, uhvatili smo kriminalca,ima leš, odmah da dodju specijalci, sudija...ne saradjuje, ne znam ko je... Okreće se cigi. - Sad ćeš ti meni da vidiš, te ne dam ovo, te neću ono...Samo da dodju moji. Za par minuta dodje pola stanice , na čelu sa komandirom,tu je i istražni sudija i komandir prilazi cigi. - Mogu li da dobijem vaše isprave? - Kako da ne gospodine, evo. - Što niste hteli da date isprave našem čoveku? - Ma to nije istina,laže, nije ni tražio. - Oćete da otvorite gepek, da vidimo leš. - Koji leš? Evo pogledajte sami, tu samo jedan kofer i rezervni točak.Opet je slagao. Gleda komandir ljutito svog milicajca a ovaj ne može da veruje, zanemeo. - Šta bre ti nama napriča, te ne znaš ko je, te leš... Šta radiš ti to? A ciga upada u reč. - Jeste komandiru, mnogo taj laže, sad će još da kaže da sam vozio 200. |
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|