|
|||||||
| Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#20 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Imam tu srecu da radim u drzavnoj firmi ( nekadasnjoj instituciji bivse Jugoslavije u domenu muzike) RTV Vojvodine -Studio M ( PR3) i Studio 1 (PR1) pa ne moram da razmisljam da li ce i kada neko doci da snima i da mi od toga zavisi plata, ali zato sa druge strane imam toliki nedeljni priliv debila koji sebe nazivaju muzicarima ili bendovima da to nikome ne bih pozeleo. Stoga i pisem sve ovo. Uslovi za rad prostorno su san snova, tehnoloski i ne bas ( vecina vas ima ozbiljniju opremu u svom studiju) ali zato nedeljno snimam minimum jedan bend sto je dovelo da toga da sam na ivici da nekome fizicki naudim Iz navedenih razloga sam prestao da "peglam" bilo sta bilo kome da bi shvatili koliki su debili i pride uvek im pustim bend koji je snimao pre njih a zvuci 1000 puta bolje kao slag na tortu Princip rada mi je sve se snima na kec-dva i posle se snime vokali i dosnimi ako treba po koja linija gitare i to je to ( zahvaljujuci ogromnom prostoru u mogucnosti sam da tako radim ) ...kako ste svirali drugovi tako ce vam biti i tacka... pa da vidimo ko sta zna
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|