|
|||||||
| Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Pro Member
|
Ja uzimam gitaru u ruke svaki dan, a ovo ne umem.
Mo?da bi trebalo da napravim podu?u pauzu.
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Moj brat koristi Mac, i ovo je tada bilo snimano direkt u komp preko nekog mikrofona. Ne sećam se da je zvuk nešto obradjivan, narezan je CD a ja ga opet ovde skinuo i preko SoundForge-a prebacio u mp3. Ništa nije radjeno posebno.
Na ove snimke natrčah jer treba da 16. maja (noć muzeja) bude izložba slika moga oca (Dušan Stefanović) u organizaciji Muzeja Negotina , pa u te svrhe ja malo čepkah da pronadjem još neki prigodan materijal, snimke sa ranijih izložbi i sično. Evo ovde imate i nekoliko slika da vidite kako je to on radio nekada. Kada pogledate ove slike koje su u raznim tehnikama treba da znate da je njegov vid bio katastrofalan. Preživeo je niški logor za vreme drugog svetskog rata i to je imalo svoje posledice. Na jednom oku razlikovao je samo svetlo i tamu, a drugo je bilo sa dioptrijom -15. Nikome ni dan danas nije jasno kako neko ko je skoro slep može ovako slikati. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
VIP Member
|
Quote:
![]() Pozdrav, Vasa
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
Hvala Awacs.
Iskreno rečeno te 2003. pitanje da li bi znao da nabrojim neki software koji je vezan za audio produkciju a kamo li da ga koristim. To me tada nije interesovalo ič. Posle kada su se sklopile ostale kockice, ja postao matoriji, oslabio i vid i sluh, ponovo gitarica, motorika prstiju propast jedna...e tada se ja zagrejah za ovu problematiku ali...malo zakasnih. Mala digresija... Malo sam se ?etkao do Milana sad za praznike i pored svega onog ?to tamo treba da se vidi od istorijskih i umetničkih lepota interesantno mi je bilo slu?ati muzičare na ulici. Verovatno ni tamo njima ne cvetaju ru?e čim se i na taj ulični način trude da izvuku neku paru od prolaznika. Muzički kvalitet tih ljudi je neverovatan. Tehnika sviranja besprekorna (ne ba? kod svih,ali većina je ok) a ima ih i mladih ali i veoma matorih. Tu sve mo?ete čuti i klasika rock i d?ez. Ti ljudi imaju i "svoja izdanja" prodaju tu neke CD-ove za male pare i sada se malo kajem ?to to ne kupih. U sećanju će mi ostati jedna mala talijanka (mislim niska, nisam ba? mogao zaključiti koliko ima godina) , svirala je flautu na neku d?ez matricu i to je zvučalo fenomenalno. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
Ide praznik, pa pre nego pobegem negde eto još malo drambuljanja. Stari hit, pevačica nebeska...
https://app.box.com/s/f3f47yr5pxfls3ktz56ewaxbaw2nlcjq Last edited by alek019; 28-04-2015 at 04:32 PM. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
|
|
|