|
|||||||
| Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#14 | |
|
Administrator
|
Quote:
Izvini zbog kasnijeg odgovora, bio sam na moru Pogotovo mi je drago kad vidim nekog novog na Forumu koji popunjava pomalo zapostavljene subForume tipa "instrumenti i studijska oprema"...... Zato se radujem tvom dolasku Da, ja sam imao priliku da isprobam upravo kombinaciju koju si naveo..... i ocenio bih je sasvim kvalitetnom i odlicnom ustedom novca. AKG C 4000B je odlican mic i u kombinaciji sa Behringer Ultragain daje dobar rezzultat.... mozda malo vise visokih, ali to je moje subjektivno.... Ipak, ovo ne smatram kao manu. Ipak, za bolji mic preamps treba dosta iskustva da bi se isplatila njegova kupovina...... Na opisanoj kombinaciji, ja bih se licno zadrzao
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|