|
|||||||
| Vlado Georgiev poznati kantautor, producent i tvorac studija "Barba" diskutuje o produkciji sa vama |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#12 |
|
Member
|
Ne znam ali naprimer princip na koji ja radim
je da sve programiram kuci i napravim jednu demo sliku kako bi trebalo sve to da zvuci. To se odnosi naprimer na bubnjeve,bas,gitare,perkusije i ostale instrumente. Taj suvi materijal iz kompa nosim u veliki studio gde sve te kanale razvlacim na jednu bogatu tablu. Bojenje kompletno radim tamo kao vokale, dodatne instrumente itd. Sto se tice basa i bubnjeva mislim da to mora neko da odradi zivo (da se lepo snimi). BFD moze da odradi posao samo ako posedujete V-Drums set i dobrog bubnjara na raspolaganju. Gitare i druge zicane instrumente iskljucivo svirati zivo, semplovi nemogu da to bas odrade (nemaju dusu). Za vokale naprimer koristim cetiri mikrofona u tom studiu odjednom kako bi se pohvatali razliciti ambijenti Vlada je cini mi se spominjao Dynaudio kako ga mrzi hehe. Realno ta velika serija zvucnika je oko $4,300. Dynaudio su ja mislim bili namenjeni za Dance i ostru muziku. Mislim da treba imati 2 seta monitora za rad. Zasto svi kod nas forsiraju Tannoy nije mi jos jasno Pozdrav ![]() p.s Evo i slike studija gde radim stvari
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|