Go Back   Rumski Forum > Rumski > Predlozi i sugestije

Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 09-06-2005, 09:32 AM   #22
cevap
Member

cevap's Avatar

Quote:
Originally Posted by idekius
Quote:
Originally Posted by Mogli
Inace, mislim da se masovnost foruma vise gubi neadekvatnim odnosom prema ljudima koji vole i sviraju folk muziku, pa oni ili kruze nesigurno oko ovog sajta...
Ne bih ronio suze ako ga zaobidju

Salim se naravno... osecao bih se potbouno slomljenim i tuznim ukoliko turbo folk kolege sa yu midi nebi svracale ovde :roll:
Zivot bi mi bio prazan bez price o midi fajlovima, tercama za Korga...

P.S. Bolje da prekinem dok mi ne poraste nos

Sad ozbiljno... Ja nisam primetio da je odnos prema turbacima los... niko ih ne dira, e sad sto dodje do diskusije kad neko krene da tripuje kako je turbo-folk sam vrh umetnosti, to je druga stvar... Naravno da onda svako kaze svoje misljenje...

Ima ovde ljudi koji to vole, a ima i onih, poput mene, koji su zgrozeni takvim stvarima...
Djesi ba idekiuse , evo mene ja posjecujem ovaj sajt redovno, pa ne pricham o midi fajlovima! Dje ba zapelo??? Ne vidim u chemu je problem!

Po meni na ovom forumu postoji samo jedan problem, a to je chim neko od narodnjaka postavi neko pitanje ili trazi pomoc, uvijek, ali bash uvijek se nadje neko od onih "drugih", da ga malo bocka i provocira. Eto u tome je problem. Trebaju ljudi malo sa sobom rashcistiti neke stvari! Ako se ne zele ovakve teme na ovom forumu, onda lijepo treba napisati pravilnik u kome se to izrichito naglashava i zabranjuje, nakon toga mozete slobodno brisati sve postove koji imaju vezu sa tom temom i nikome se necete zamjeriti. Sve dok imate namjeru okupljati na ovom forumu sve vrste muzichara bez obzira na opredjeljenje, onda nije ni fer prozivati pojedince razlichitih ukusa, i stvarati teme za beskonachne rasprave, koje se obichno zavrshavaju zakljuchavanjem.

Razmisli malo o ovome!

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules