|
|||||||
| Vlado Georgiev poznati kantautor, producent i tvorac studija "Barba" diskutuje o produkciji sa vama |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#8 | |||||
|
Senior Member
|
Nocni:
Quote:
Nigde nisam rekao da reci nisu bitne,vec sam dao veliku prednost muzici u odnosu na tekst.Naravno ima tu jos faktora od kojih zavisi koliko ce pesma biti prihvacena (aranzman,produkcija,izvodjac i izvodjenje,spotovi,reklama...),ali necemo o tome. Tajna: Quote:
Ljudi kod vas ili levo ili desno ![]() Quote:
2.Da li je dovoljno imati 15 anketiranih i jos ko zna na koji nacin izabranih? Mogli: Quote:
--------------------------------------------------------------------- Postoje 2 kategorije ljudi: Oni kod kojih dominira leva hemisfera i oni kod kojih dominira desna. Ovi kod kojih dominira leva su ocigledno u kategoriji koja ce pre akcenat da da tekstu nego muzici. --------------------------------------------------------------------- Quote:
A kao sto rekoh ranije ,nisam slusao reci domacih pesama...cak nisam mogao ni da ih lako razumem !?!? Bio mi je potreban svesni napor da bi ih ukapirao.Ovo mi se desava i dan danas ali ne u toj meri! Oni koji ne slusaju tekst su ljudi kod kojih uglavnom dominira desna hemisfera. Ljudi koji se drogiraju ili napijaju ustvari umrtvljuju levu hemisferu da bi se prepustili "carima" desne
|
|||||
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|